Denti lån – når et tandlægebesøg ikke kan vente

Denti

Denti lån – når et tandlægebesøg ikke kan vente

Denti lån er til for dem, der ikke kan vente længere med en behandling hos tandlægen. Her foregår oprettelsen nemt og hurtigt. Du får svar på dit ønske om lån indenfor ganske få minutter.

Denti lån – når et tandlægebesøg ikke kan vente

Vi kender det alle – et akut tandlægebesøg kommer altid ubelejligt. Én ting er smerten og ubehaget ved at skulle igennem en tandbehandling. Noget andet, som også kan gøre ondt, er omkostningerne ved et tandlægebesøg.

Men bare rolig. Du behøver ikke trække tandpinen ud i længere tid end nødvendigt, hvis det er økonomien, der spænder ben for dig. Med et denti lån, kan du ved hjælp af dit NemID oprette et lån til et tandlægebesøg. Udbetalingen sker direkte til din behandler og oprettelsesprocessen sker nemt og hurtigt.

Du får besked på, om dit ønskede lån kan godkendes indenfor ganske få minutter. Herefter oprettes låneaftalen let og hurtigt online. Du slipper dermed for at skulle forklare dig overfor din bankrådgiver. Hvis du accepteres som egnet til et denti lån, skal du ikke spekulere på at stille yderligere sikkerhed.

Du får markedets bedste vilkår for lån til et tandlægebesøg med et denti lån. Du kan få en fleksibel kredit, som kan benyttes hos alle danske tandlæger.

Denti

Med et denti lån kan du trygt gå til tandlægen

Ikke nok med at du får økonomisk tryghed til at vælge din foretrukne tandlæge og behandling. Tandlægen får også økonomisk sikring. Patienter, som vælger betaling igennem et denti lån registreres nemt i tandlægens database. Status på den enkelte patients betalingsordrer og registreringer af nye regninger ordnes nemt ved hjælp af et denti lån.

Faktisk udbetaler denti lån direkte til tandlægen. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at glemme regninger. Et denti lån er en automatiseret proces, som er skræddersyet både til patienten og behandleren.

Står du som tandlæge med en kunde, som ønsker at afbetale sin regning over tid, kan oprettelsen ske på ét minut – kun ved hjælp af NemID.

Et akut tandlægebesøg hører absolut under kategorien uforudsete udgifter – og det kan løbe op i mange tusinde kroner, hvis man er rigtig uheldig. Ofte kan det betyde store og langvarige smerter, hvis man er nødt til at udskyde et tandlægebesøg. Du kan derfor benytte dig af et online denti lån, for at få smerten og besværet ud af dit liv med det samme.

Sådan opretter du et denti lån

Oprettelsen af et denti lån er som sagt klaret hurtigt og enkelt.
Du skal som udgangspunkt kun bruge dit NemID til at registrere dig som låner. Du indtaster dine personlige oplysninger som det første skridt. Herefter kan oplysninger hos SKAT f.eks. tjekkes, og du kan få et svar på, om du er egnet til at låne penge meget hurtigt hos dem.

Du modtager nu et uforpligtende lånetilbud, som naturligvis lægger sig så tæt på dine ønsker som muligt. Hvis du ikke kan bevilges et ligeså stort lån, som du i første omgang ønskede, vil du givetvis blive tilbudt et mindre lån, som du kan tage stilling til i ro og mag.

Næste punkt er, at du vælger hvilken tandlæge, der skal stå for behandlingen. Vælger du en tandlæge uden erfaring med denti lån, hjælpes tandlægen ind i processen med at modtage betaling herfra. Du skal altså ikke selv stå for det administrative arbejde i forhold til tandlægen.

Denti lån tager over herfra. Alt du skal tænke over er at vælge hvilken tandlæge, der skal stå for behandlingen.

Efter du har gjort opmærksom på, at du ønsker at betale regningen med et denti lån, taster tandlægen oplysningerne ind i denti låns system og du godkender herefter betalingen via mail eller sms.

Nu er oprettelsesprocessen fuldendt og det månedlige afdrag trækkes hver måned automatisk fra dit kreditkort.

Herefter er dét tandlægebesøg ude af verden og du behøver ikke forholde dig til yderligere administrativt arbejde.

Hvor meget kan man låne?

Et denti lån strækker sig fra 2500 – 50.000 kroner. Det er altså både tandlægebesøg i den lette udgave til de helt store behandlinger et denti lån kan dække.

Du kan vælge at afbetale på lånet over 6, 24, 36 eller 48 måneder.
Renten på et denti lån er på mellem 10 og 20%. Afbetaler du over længere tid, vil du i sidste ende stå med højere omkostninger, end hvis du benytter dig af et lån med en kort løbetid.

Over 90% af alle ansøgere bliver godkendt til at modtage et denti lån. Hvis du er registreret i RKI eller et andet debitorregister, vil du have svært ved at oprette et lån online. Dette er også for dit eget bedste – det er et skråplan, hvis du opretter nye lån samtidig med at du allerede har økonomiske udeståender andre steder.

Du kan med en låneberegner nemt og hurtigt indtaste dit ønskede lånebeløb samt hvor mange måneder, du ønsker at afdrage over.

Et ønsket lånebeløb på 20.000 kroner afbetalt over 24 måneder giver f.eks. en månedlig ydelse på 969 kr. Etableringsomkostningerne er 1000 kr. Du vil opnå en debitorrente på 9,95%. ÅOP – årlige omkostninger i procent – er således 15,93%.

Din samlede tilbagebetaling vil være på 23.245 kr. hvis du vælger at oprette dette denti lån.
Herefter tages der stilling til, om du kan bevilges det ønskede lån, eller du bliver tilbudt et lignende.

Smertefri finansiering

Hvis du vælger at benytte dig af denti lån, skal du ikke forbi en rådgiver og forklare dig, før lånet kan eksekveres. Hvis du står med akut tandpine og et tandlægebesøg derfor ikke kan vente, vil det i sagens natur være rart at kunne oprette et lån til formålet enkelt og hurtigt online.

Hvis du både ønsker en sund økonomi og et sundt smil, kan et denti lån meget vel være løsningen for dig. Tandbehandlinger kan være et stort indhug i vores daglige økonomi – også selvom du i visse tilfælde kan søge om offentlig støtte. Selvom regningen kan løbe op i adskillige tusind kroner, er behandling tvingende nødvendig. Der er derfor ingen idé i at trække beslutningen om et tandlægebesøg ud i længere tid end nødvendigt.

Når først lånet er oprettet, skal du ikke bekymre dig om yderligere skjulte omkostninger. Den gennemskuelige aftale, du har skrevet under på, er den, der gælder – den månedlige betaling foregår herefter helt automatisk.

Hvis du bruger 30 sekunder på at få et uforpligtende tilbud om lån, kan du med egne øjne se, hvilke vilkår netop du kan låne under.

De automatiserede systemer er med til at sikre alle ansøgere en fair og hurtig behandling. Står du med behov for et tandlægebesøg, er det af højeste vigtighed, at låneprocessen foregår med en kort tidshorisont.
Du kan få et ganske uforpligtende lånetilbud allerede nu.